On olemassa päiviä, jolloin aivorasitus pitäisi minimoida. Viittaan edelliseen kirjoitukseeni, jossa huomaan ostaneeni jokseenkin sudeksi osoittautuneen laitteen ja tilaan siltä istumalta kalliimman vaihdokkaaksi.

Noh, seuraavana päivänä sain tuta vehkeen olevan vallan passeli, kaikin puolin sitä mitä sen pitääkin olla. Olin vain sattunut testaamaan sitä sellaisella softasynasoundilla joka ei osannut reagoida kyseisen laitteen säätöihin oikein.

Mutta se laadukkaampi värkki on jo tulossa. Periaatteessa kauppa ei ehkä ihan sitova olisi, mutta jo pelkästään tolloksi-taas-osoittautumisen takia on ihan pakko lunastaa tuo extrabonusvekotin. Osoittaudun siis kontroversiaalisesti tuplahyperdupertolloksi toki, mutta en tuolla liikkeessä (- tai voin ainakin kuvitella niin).

Mutta mikä parasta: en taidakaan luopua tästä jo hankkimastani koskettimistosta. Loppujen lopuksi tullen ostamaan vempeleitä kaksi - toisen reissuun ja toisen kotiin. Eipä kiva! No, tämä päätös aktualisoituu vasta ensi viikolla, ja siihen mennessä nuppi ehtii tehdä monta metavolttia kerien ja kierien.
---
Missähän nyt mättää? Avatessani oman blogini pääsivua saan eteeni blancon. Maailmassa on virhe?
---
Haamu: Myöhemmät tutkimukseni antavat aiheen ymmärtää, että Vuodatuksessa on tehty joitain huoltotoimenpiteitä (tuolla hallinnan etusivullahan se kerrotaan, mutta noita uutisia ei tule silmä kovana seurattua). Moisista operaatioista aina seuraa se, että jokin nyrjähtää. Toivottavasti homma normalisoituu mahd. pian.