Rantakausi on ilmeisesti avattu; sen verran hiljaista näyttäisi täällä netin puolella olevan, että ihmiset ovat mitä todennäköisimmin ruvenneet auringonpalvojiksi sankoin joukoin. Miten tämä nyt näin yhtäkkiä muuttuikin ettei meinaa hitaampi pysyä säiden muutoksessa mukana? Shortsit uskaltausin kiskomaan jalkaan vaikka ihan selvästi siitä ei kyllä kauan ole kun sai lumituiskussa taivaltaa. Vaan ei se mitään haittaa, toki. Täytyy kalibroida pää tässä heti kun löydän sen avaimen.

Virittelin vastikään tuolla Mursunpitojen puolella siihen malliin, että nämä Diletantin päivällisen viimeisten postausten otsikot näkyvän nyttenniin siellä. Aivan varmasti on olemassa jokin koodinpätkä jolla tuon saa aikaiseksi ihan automaationa, mutta kun en kesäterässäni jaksa mitenkään tajuta miten, toimitan duunin manuaalisesti... Eipä tuo niin valtava urakka ole kun kirjoitustahtikin on tätä mitä se nyt sattuu olemaan.

Muutama viikko (vai -kuukausi?) sitten imutin tuollaisenkin Celtx-ohjelman, kun sen linkki tuli vanhan opinahjoni Elokuvakoneisto-foorumilla vastaan. Celtx'llä saa siis kirjoitettua leffakässäreitä sillä lailla kätevästi, ja aikataulut, rekvisiitat, kaikki tarpeellinen löytyy samassa paketissa. Vaan olenko montakin käsikirjoitusta sillä jo rustannut? En montaa. Tuo saamattomuuden alho mi' aivojani riivaa! Gak.