Zyban ei toistaiseksi ole tupakointia hillinnyt (prkle), mutta ruokahalu on kadoksissa. Vatsa kurnii nälkäänsä, vaan mikään ei tahdo maistua, paitsi puulle. Eiköhän tämä tästä ajan myötä korjaannu - eihän niitä tabujakaan ole kuin kolmeksi päiväksi enää. Odotamme ihmettä (tekemättä itse sen eteen juuri mitään, stna).

Aivot ovat edelleen alijäähtyneessä käymistilassa, marinaation vallassa l. seis. Pari sketsiä olen saanut kirjoitettua ja kitarakuvioita treenannut, mutta muuten ei yläkerran trukkikuski isommin liikahtele. Mahtaakohan tämä olla jonkinsorttista kaamosmasennusta? -apatiaa nyt ainakin.

Onko kollektiivisen kaamosapatian aiheuttamia nekin uutisoidut nollatutkimukset, joissa hämmästyttävästi kerrotaan: "KGB halusi tehdä Suomesta sosialistisen maan" ja "Pyöräilijät altistuvat autoilijoita enemmän pienhiukkasille"?

Tai nuo ihan oikeat uutiset, kuten Unkarin "mekkaloinnit" (ensimmäistä kertaa uutisissa tuli vastaan tuo termi mellakoinnin yhteydessa, jos en väärin muista...)? Tai Thaimaan sotilasvallankaappaus? Tai kaipuu työntekijän tietosuojan romuttamiseen ja johtajien diktatuurin vapauttamiseen? "No siinä nyt sattui olemaan se aika vuodesta..."