Kuten te valistuneet hyvin tiedätte, Putin on valittu Timessä vuoden henkilöksi, koska mies on tuonut vakautta ja mitä kaikkea hyvää kaoottiselle kansalleen. Täältä löytyvät kaikki muut vuoden henkilöt - mukana näyttäisi olevan Khomeini, Stalin (kahdesti), Deng Xiaoping, George W (kahdesti), Ronald Reagan, Hrustshev... niin, ja Hitler (joka ilmeisesti häveliäisyyssyistä on pop-upissa kirjoitettu väärin?). Vuonna -66 Nuoriso on valittu vuoden henkilöksi, ja viime vuonnahan se olit Sinä. Vuonna -82 hän oli Tietokone.

Timen vuoden henkilö osoittautuu listaa kahlatessa varsin ristiriitaiseksi valinnaksi - ainakaan se ei tarkoita samaa kuin "vuoden sympaattisin ja mukavin tyyppi". Mutta epäilemättä Putin on vuoden vaikutusvaltaisimpia henkilöitä voidessaan järjestellä maansa poliittista järjestelmää oman mielensä mukaan. Joku tosin saattaa olla sitä mieltä, että jos hän kerran on Timen vuoden henkilö, hänen täytyy olla vuoden sympaattisin ja mukavin tyyppi.

Kaksi naista löydän vuosien varrelta valituksi vuoden mieheksi. Molemmilla on jotain tekemistä brittien kruunun kanssa, vaikka toisesta en muista kuulleeni koskaan mitään. Myös rastojen messias Haile Selassie löytyy joukosta, kuten myös tietysti pari paavia. Ja Keskiluokka vuonna -69. Luettelenko kaikki, vai käytkö itse katsomassa?