eli tänään heräsin ennen kelloa, wau. Tappioputki poikki sikäli. Jotain duuniakin oli sähköposti tuonut, mutta taidan kyllä käydä ensteks kahveella - eihän ne työt tekemällä lopu. Puolet tämän paikan työntekijöistä on muutenkin aloittanut näköjään itsenäisyysjuhlinnan jo tänään. Vähän on tunnelma kuin aavekaupungissa siestan aikaan.

Tänään on siis pikkujoulut, mitä olenkin pateettisesti hehkuttanut jo noin kuukauden. Tässä on ainekset totaaliseen antikliimaksiin. Odotukset mahdollisimman korkealle ja täydellinen mahalasku ('Mä en ihan tosi löytäny sitä osotetta.../ Mullon hei tosi paha olo.../ Miten niin en ole kiinnostava?../ Se ei nyt jostain syystä seiso.../ Täh, onks nyt aamu vai?')

Heh heh, ei kai nyt sentään. Kyllä mä luotan siihen, että kaikilla on mukavaa, limskaa ja piparia riittää kaikille, joululaulut raikaa ja kaikki naispuoliset haluaa multa seksiä. Hmm, taidan nyt lähteä sinne kahville.

HÖH

Oli jääny mun sähköpostiosoite ruksaamatta, eli se ei ole näkynyt pitkään aikaan tuolla alalaidassa. Tämä on tietysti ollut suuri menetys kaikille niille jotka ovat halunneet lähestyä maileitse. Monissa päiväkirjoissa mietitään ohimennen, että lukeeko näitä kukaan. Minä ainakin luen.

Jos olisin tilastotyyppi, tekisin näistä päivyreistä itsensävähättelytilaston tyyliin "Kuinka monessa päiväkirjassa todetaan ensimmäiseksi: 'Tää nyt vaan on tällasta, ketä tää nyt kiinnostais...'" Älkää ihmiset olko noin vaatimattomia! Voi olla että elämä ei aina ole niin kauhean glamoröösiä, mutta kelläpä se olisi? Prinsessa Madeleinekin käy aika ajoin paskalla, eikä se tapahtuma ole yhtään runollisempi kuin kadunmiehellä.

Kuinka moni kaipaa niitä aikoja kun kaikkia työprojekteja ei vielä tehty tiimeissä? Minä kaipaan. Oi sitä ajan patinoimaa työn iloa kun ei joka asiaa tarvinnut kierrättää jokaisella erimielisellä tiimin jäsenellä, kun kaikesta ei tarvinnut järjestää palaveria, kun vaan tehtiin homma niin että se tuli ajoissa valmiiksi! Jaa jaa, eivät taida nykyajan nuoret sellaisesta autuudesta mitään enää tietääkään. Toista oli silloin kun teeveestäkin tuli vielä hyviä ohjelmia, joet virtasivat vapaina, susia ruokittiin navetannurkalla ja puhelimeen piti huutaa ihan syystä.