Sori, tää jäi nyt jotenkin päälle, otsikkomerkitysten muilaaminen. Arvatkaa, jatkuuko näin ("Lämpö saatiin palautumaan kotitalouksiin Vantaalla") otsikoitu uutinen  näin:

Vantaalla on alettu kunnioittaa oman perheen jäseniä. Perheet ovat ryhtyneet asteittain vähentämään toisilleen haistattelua ja esimerkiksi luottamaan siihen, että muutkin kuin Minä voivat olla oikeassa ja osaavat vaikkapa laittaa vessapaperin oikein päin (eikä maailma olekaan syöksynyt radaltaan vaikka rulla näyttäisi olevan toisin päin). Ihan on kuulkaa ruvettu syömään saman pöydän ääressä ja keskustelemaan. Halauksiakin on väitetty nähdyn.

Perheväkivalta lopetettiin jo viime viikolla. Nykyään on havaittu omien perheenjäsenten tuovan iloa elämään - heidän kanssaan on alettu viettää aikaa(kin jopa peräti). Yhdessäolo, tiedättehän, olettehan kuulleet.

Tätä yllättäin onnistuneeksi osoittautunutta tempausta ollaan valmiit, mikäli budjettiraameista löytyy tilaa, kokeilemaan myös muissa kunnissa lähimmän kymmenen vuoden kuluessa (paitsi Turussa*, missä pelätään imagon kärsivän noin epäjohdonmukaisesta kaupunkijohtamisesta), mikäli oppositio sitä ennen ei ole keksinyt vaikkapa asfaltoida jotain.
---
*Oli ihan pakko, vaikka/koska olen itsekin ollut turkulainen...