Tässä on nyt pupellettu kasvissosekeittoa jo toista päivää, ja jogurttia ynnä marjakiisseliä. Kyllä meikäläiselle pitäisi yksi pizza päivässä ilmaantua syötäväksi että saisi pidettyä energiatasoja yllä! Tai pihvi. Tai pastaa. Vaan kun olen pelkurimaisesti vältellyt pureskelemalla viimeisteltäviä safkoja - haluan tervehdyttää nuo viisaudenhampaiden jättämät aukot mahdollisimman nopeasti. Nälkää kärsii laktovegetaristi.

Jos leukojen turvotus jatkuu huomenna yhtä mellevänä, voi kahdenkin esityksen yleisö ihmetellä että "muuten ihan jees mutta kuka toi yks tyyppi oli?". Kasvoni kuuluvat tällä hetkellä fysionomisesti katsoen "maa"-tyyppiin, jota ne eivät muuten kyllä ole. Eivät ne ole tosin mitään muutakaan täältä löytyvää tyyppiä. Että meidät voi jakaa niinkin vähiin kuin viiteen eri tyyppiin? Jaa no, jotkut ovat ihan tyytyväisiä kun jaetaan kahteen: miehet ja naiset.

Hiukan on potilasmainen olo ollut tämän päivän. Kävin tylsistyneisyyksissäni rumpuja vähän paukuttamassa, mutta se jyminä tuntui rintakehässä jostain syystä yhtä jykevästi kuin joskus kakarana ensimmäisen kerran kannuja vierestä kuunnellessani; omituista. Vaikka hakkasin ihan hennosti. Loppui lyhyeen se.

...On se hienoa että sitä bändin kotisivua ei sitten todellakaan saa päivitettyä. Viikonloppunahan tilanne ei tule korjaantumaan, ja huomisen jälkeen on muutenkin jo myöhäistä. Joku saisi VTT:n Idealiikkeessä keksaista miten tällaisen tilanteen voisi jatkossa klaarata...