Ylettömyyksiin piti taas mennä - kun pääsee vauhtiin, siinä ei kolme riitä:

Voi miten söpöjä possuja! Olen tässä odotellut, että älämölö vähitellen laantuisi, mutta taitaa olla turha toivo. Heillä tuntuu olevan vaikeuksia keskittyä minuutinkaan vertaa yksinkertaisimpaan asiaan.

Sattuneesta syystä mieleen nousivat ne sadat aamut, joina rähmät silmissä tuli laahustettua koulubussin kyytiin. Jiihaa. Omassa päässä tapahtuu ihme liikehdintää.

Tällä hetkellä elämäni on täynnä. Tanssimme Manilan yössä, istuimme Kyoton sushiravintolassa. Mutta paljonko tällainen lysti maksaa? Tämän ihmeen selitys löytyy internetistä ja blogeista. Se on hyvä systeemi se.

Jösses sentään. Tapaturmapuolella huolestuttavimpia ovat tietenkin kustantajan kemut ja markkinoinnin edistämiseksi käydyt kapakkatappelut. Konkreettinen paperille painettu teksti, se taas on nykyään retroa. Opiskelijaeduilla istumapaikka on niiin paljon halvempi, ja onhan se jännittävämpikin. Sellaisia tulee vastaan joka päivä.

Pikkasen on eri meininki kuin edellisessä työpaikassa. En ole koskaan kenenkään muun kuullut käyttävän sähkörumpuja tällä tavalla! Miettikää hetki miten hyvin moinen konsti toimisi Suomessa. Pornoihmiset on niin sekaisin. Niin kuin käy hyville ostereillekin, varsinkin, jos on tarjolla hyvää Chablis'ta kyytipojaksi.

Oli sitten kaatanut laatikon.*

Tässähän on kyseessä tämä meemi:
Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi *haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.

Minä haastan nuo ylläreferoidut telepaattisesti kun niitä tuli niin paljon - vaikka jätin lainaamatta ne joiden pikaisella vilkaisulla huomasin jo tämän meemin uhreiksi aiemmin joutuneen. Huhhei.

Ai niin, meillä on tänään keikka. Ei jännitä yhtään.