Ei, armaat lukijat. Ymmärsitte väärin. Hän nyt vain sai päähänsä ryhtyä kiskomaan askarteluhuoneensa pinkopahveja irti. Hirsiähän sieltä paljastui, sekä yksi entinen oviaukko. Lattiamattojen alta löytyi lautalattia. Katossakin on lautaa. Kaikki on perin ruskeata tällä haavaa, siis kaikki se mitä paperien alta on kaivettu tähän mennessä.

Ja miksikö feminiinisempi osapuoli rupesi remontoimaan ja maskuliinisempi istuu koneen ääressä selostamassa tapahtumia? Koska meidän suhteessa asiat menee niin. Nainen riehuu vasaran ja porakoneen ja sahan ja koko arsenaalin kanssa ja mies ei.

Mies sai noista hommista tarpeekseen jo toiselle kymmenelleen tullessa kun vanhemmat ostivat talon joka remontoitiin yhteisvoimin lattiasta kattoon, kellarista ullakolle, sisältä ja ulkoa. Ja myöhemmin, viimeistään, hanslankarin hommissa keskellä talvea perustuksia asuntomessuille tehdessä kävi ilmeiseksi että ei pysy ajatukset itse duunissa; lepattavat ties missä muualla. Tuolla meidän lavastajalla taas on kumma hinku värkätä käsillään jatkuvasti jotain. Ihme tyyppi.
24440.jpg