Kirosanoja: kirjoitin jäljessä tulevan jutun hetki sitten, ja dorkana kävin mielijohteesta toisella sivulla ennen tallentamista. Ei muuta kuin kirjoittamaan uudestaan:

98 aamua onnistuin pitämään yllä aamusivujen kirjoittamista (mitä nyt pari rokuliaamua eksyi mukaan). Nyt kone, jolla olen tuon rituaalin suorittanut, on seuraavan näytelmän esityspaikalla tulevat pari viikkoa, joten rutiini tyssäsi siihen.

Tottahan kirjoittaa voi missä vain, niin kuin vaikkapa nyt juuri teen, mutta minä olin orientoitunut niin, että ne nimenomaiset sivut pitää kirjoittaa sillä samalla koneella. Aina pitää kehittää omia sääntöjä kaikkeen, vaikka niistä ei kyllä pysty pitämään kiinni ikinä, ainakaan kovin pitkään.

Tänään pitäisi mennä finalisoimaan videoinsertit ja polttamaan lopullinen dvd, jotta lopunajan harjoitukset voidaan viedä kaikin puolin eheällä sapluunalla läpi. Ei tarvitse sitten enskarissa arpoa ihan kauheasti. Eilen meni ajelut vielä vähän tuurilla kun ei ole toistaiseksi sellaista raudanlujaa muistisysteemiä onnistunut kehittämään.

Mutta onko hei hienoa käyttää toisena monitorina videotykkiä? On. Vaikka vähän heikot asemoinnit itselleni väsäsinkin. Ykkösmonitori, se tykki, seitsemän metrin päässä oikealla, kakkosmonsku parin metrin päässä vasemmalla. Täytynee vähän järkevöittää...

Onnistuin toisella kirjoittamisella näemmä tiivistämään asiani suorastaan tynkämuotoon. Ihan selvästi oli paljon enemmän sanoja äsken. Höh. Ja mihinkä kategoriaan tämän jutun voi laittaa? Niin on monta aihealuetta taas sotkettu yhteen, että ainoa vaihtoehto on "yleinen". Pöh.