Ennen Feedburneria käytin laskurina Sivuille.netin koodipätkiä. Palvelin toisinaan vähän pätki ja toisinaan vähän enemmän. Jätin Feedburnerista huolimatta nuo vanhat koodit taustalle ruksuttelemaan emosivuston muuta liikennettä seuraamaan, kun ne nyt siellä valmiiksi olivat - vaan tässä 50 000:n kävijän korvilla koko palvelu sitten näyttäisi olevan kaputt.

Eipä tuolla Sivuille.netissä enää vuosiin ole mitään aktiivista toimintaa ollut havaittavissa - viimeinen ylläpidon merkintä oli vuodelta 2006, joten homma meni vähän autopilotilla. Vaan nyt ei löydy enää mitään. "Yhteys palvelimeen alustettiin kesken latauksen," kertoo selain tolkuttoman pitkään yhteyttä haettuaan.

Löytyykö se yhteys vielä joskus? Vaiko eikö? Hankala sanoa. Ilmaisissa palveluissa on se vika, että aina ne ruostuvat ja lopulta katkeavat kokonaan, paitsi jos joku iso firma ostaa ja liittää omiin toimintoihinsa. Miten mahtaa käydä Vuodatuksen, joka sekin on vapaalla pudotuksella kulkenut jo pitkään?
---
...Olisi tietysti ollut ihan kiva saada joku ennakkovaroitus, jos systeemi on nyt ajettu alas täysin.
---
[haamu 2.3.]: Näemmä palvelin oli vain nurin ja homma toimii taas. Ei tuolla mitään selvennystä tapahtumista kyllä ole...
[haamu 4.3.]:...ja se oli varsin lyhyt ilo. Homma oli eilen jo nurin. Huoh.
[finaalihaamu]:"10.3.2008 - WSN oli pitkäksi venyneen muuton takia pois netistä 3.3.-10.3." Aha?