Phuii, kivi vierähti syömmeltä ja saatoin taas hengittää. Rossi ja Raakkeli saivat kuin saivatkin toisensa - vaikka pahalta näytti että eivät saisi. Tätä en tiennyt, enkä muista missään törmänneeni spoileriin - mikä on omituista. Luulisi että joku jossain olisi ehtinyt mainita jotain, mutta ehkä sarjan päättyminen jätti niin sanattomaksi ettei vain ollut kellään mitään lisättävää.

Tai ehkä olin vain suodattanut kaiken asiaan liittyvän infon kokemuskenttäni ulkopuolelle, jotta voisin liikuttua uusinnan edessä kuin Benjiä katsoessa. Olin varmaan ainoa ihminen maailmassa joka ei tiennyt miten Frendit loppui. ...vai spoilasinko juuri Sinun odotuksesi?

Onneksi sarja alkaa tiistaina alusta! Olenkin ihan jo unohtanut miten onnahtelevalla yliyrittämisellä homma käynnistettiin - siitä on niin kauan kun viimeksi alettiin alusta. Monta kuukautta siitä täytyy olla.

Ja sitten ihan muuta. Jokin aika sitten lykkäsin tänne nähtäväksi jonkun pätkän Stephen Fryn luotsaamasta bipolaari-sarjasta, joka näemmä varkain on alkanut FST:llä [haamu: näemmä se oli Teemalla, kuitenkin]. Moneskohan jakso mahtoi olla [haamu jatkaa: ensimmäinen; tulee pikauusintana sunnuntaina klo 15.30, ja jälkimmäinen osa on sitten varmaan se, jonka me kaikki olemme täällä kasbachissa nähneet - päätellen siitä että osia näyttää olevan kaksi] josta osan sain kovolle kun huomasin ohjelman olevan menossa? FST:n ohjelmia ei huomaa väijyä [eikä Teeman].

Mutta onneksi on kovo. Olisin muuten joutunut valitsemaan sen viimeisen Frendit-jakson, jota en siis ollut nähnyt, ja Hassujen kotivideoitten väliltä. Nyt näin molemmat. Kyllä tekniikka kuitenkin on siunaus! Ylistetty olkoon Jungner - hänhän yksin on kaiken digitalisoinnin tehnyt.

...Uudella boksilla on jotenkin paljon vähemmän häiriöitäkin. Paitsi että myöhäisillalla katosivat muut paitsi YLEn kanavat. Mikähän siinäkin? Uudenlaisia haasteita tarjoaa - ja sitähän me kaikki elämältä haluamme. Uusia haasteita ja loputtomia uusintoja.

Jossain väitettiin että mainosten katsominen ei olisi vähentynyt. Paskapuhetta, onhan? Minä ainakin vältän mainokset aina kun se suinkin on mahdollista. Yli kelaan - ja mietin samalla, että mahtaako olla olemassa joku kalliimpi boksimalli jolla voisi yksinkertaisesti hypätä mainosten yli. Kelatessa kun täytyy pitää silmällä ettei riennä liian pitkälle, joten tuotemerkeiltä ei ainakaan välty, pentele.

Yhdessä liikkeessä väitettiin että yksi skippaava malli oli tarjolla, mutta minä en luota kodinkoneliikkeiden myyjiin. Puhuvat lämpimikseen mitä asiakas haluaa kuulla. Kallis oli, halusivat vain kyniä viattomia kyselleen.