Kalevi Rahko KodinKoneOrkestereineen otti ensimmäiset haparoivat askeleensa uuden aluevaltauksen parissa: elävä rumpali - ensimmäisen patteristonsa onnellinen omistaja jo... öh, toistako kuukautta? - ryyditti uuden kappaleen syntymistä. "Leskenlehtiallergia" ei vielä löydy verkosta, monestakaan syystä. Kuten olemme havainneet, ei biisien loppuunhiomista ole aiemminkaan juuri harrastettu (konerumpalikin on ollut useimmiten holtittomassa vireessä), mutta nyt sekä mikitykset että itse soittosuoritus kaipaavat hiukan ehkä sorvaamista, jopa tekijän hälläväliäasenteen puristuksessa.

"Leskenlehtiallergia", jahka tulevaisuudessa tapetille asti tokenee, yhdistää jälleen tangoa muihin elementteihin; äidinmaidossa imetyt vaikutteet alkavat näemmä puskea pintaan, tai sitten tekijä on entistäkin vauhdikkaamman vanhentumisen kyydissä. Balanssin hakemiseksi siirtymä kertosäkeeseen kuitenkin suoritetaan riffillä joka - ainakin tekijälle itselleen - muistuttaa mieliin Dion "Holy Diverin" ja muut vastaavat... retroahan sekin tietysti on, ja jos kertsi osaltaan ponnistaa jostain Kaartamo/Halonen-maisemista, niin mihin tässä vielä päädytään? Ullakolle hakemaan isoisän olkihattua?

Kauhukuvia herää: Eppu Normaali joskus nuorempana kuttuili iskelmänikkareille, ja mitä he ovat tehneet viimeiset viisitoista vuotta? Voi voi, miten tässä pitää itsensä katu-uskottavana (niinkuin sitä joskus olisi ollut)? Täytynee Oivan puolella tehdä entistäkin äänekkäämpää ja vauhdikkaampaa tavaraa... vaikka progen puolelle sielläkin on viime aikoina lipsuttu.... Voi voi. Kyllä muusikon elämä on vaikeaa. Stupor Mundi joutuu ensimmäisen keikkansa heittämään akustisesti ettei tule liikaa meteliä, niinkuin tavara muutenkaan olisi erityisen heviä....