...Valitettavasti näitäkin tyyppejä jossain sikiää (kertoi digiToday eilen): Norjassa muutama perhe on saanut päähänsä, että heidän lapsilleen ei saa opettaa tietotekniikkaa, koska sellainen sotii jumalan tahtoa vastaan. Heidän asianajajansakin pysyttelee erossa tietokoneista ja delegoi nuo saatanalliset hommat sihteerilleen, arvellaan [ketkä arvelevat ja millä perustein, ei kerrota].

Joidenkin järjenjuoksu on todella melkoista säntäilyä... "Intelligentti Disaneri, eli 'Jumpe' kuten häntä leikillisesti kutsumme, haluaa että ihmiset pysyvät idioottien tasolla. Vahingossahan niille tuli aivot laitettua, tasapainottamaan honteloa ruumista, jäähdytinlaitteistoksi." Koska ristiriitatilanne ei ole vielä ratkennut suuntaan eikä suunnattomaan, voimme odotella milloin nuo jumalanpalvojat lähtevät rikkomaan koneita ja manaamaan niistä pahat henget pihalle.

...Tosin heidän tapansa välttää myös sellaisia skeidamyllyjä kuin telenäkölaite... siinähän on ihan vissi pointti, noin apatian-esto-mielessä. Mutta muuten, kyllä syyläri vuotaa taas.