Valmistautukaa emotionaaliseen vuoristorataan. Stephen Frylla on näemmä bipolaarinen oireyhtymä - eli vanhemman termistön mukaan hän on maanis-depressiivinen [No voihan helvetti, tämäkin vielä...].

Näin ollen hän on tehnyt dokumenttisarjaa aiheesta [Ovvai? Eipä parasta ikinä! Tsamppanjaa! Serpentiinejä!] - sarjaa jota en Suomen teeveessä ole sattunut huomaamaan [Jumankauta tätä maailman vääryyttä...].

Tässä on kakkososa [Jesh!] (ykköstä en löytänyt [Argh! Pahin uutinen koskaan! Missä on narua?], mutta itsestäni ei ainakaan ollut mitenkään hankala hypätä mukaan tässä kohtaa [Jihuu! Popkornia!]) vaikka vähän jump-startilla liikkeelle lähdetäänkin.

Ja piuhastartista puheenollen - sähköshokkihoitoa käsitellään, lääkkeitä tietystikin ja kaikenmoista mikä nyt asiaan liittyy. Stephen tuppaa maanisessa vaiheessa ostelemaan kaikenmoista, tietoteknistä laitteistoa varsinkin (aihe josta olemme huomanneet hänen blogaavan olan takaa) kun taas depressiivisessä vaiheessa hän vetäytyy omiin oloihinsa tekemään ei yhtikäs mitään, omaa kurjuuttaan potemaan.