on Tuomas Nevanlinnan mainion kirjan nimi. Varmasti jokainen, joka vähänkään säännöllisemmin lukee Nyt-liitettä, on jo jäänyt kiinni Tuomaan kolumneihin. Ko. skaiffarille tyypillinen kyseenalaistamisen kaksiteräinen sanan säilä sohii aukkoja meidän tavallisten ihmisten todellisuuskäsitykseen sellaista tahtia, että viime yönä maltoin mennä vasta puoli neljältä nukkumaan. Lukunurkkamme siis suosittelee yllä mainittua esseepläjäystä jokaiselle, joka haluaa yhtään vaivata aivojansa - tämä koskee juuri Sinua.

Aivojen leipomisesta puheen ollen: ei voi mitään, mutta tuo Mental Jump hyppii täällä jatkuvasti! Se vaan tulee - viuh! - ja sitten sitä on ihan pakko klikata!

Jaa että oliko jotain asiaakin? Öh, mitä tässä puolessa tunnissa nyt ehtii. Niin! Arvatkaa mitä tein vuodenvaihteen kieppeillä. Voin sanoa, että en koskaan aiemmin ole tehnyt sitä noin pitkään ja taitavasti. Ehkä jonkin aikaa jatkunut selibaatti on parantanut keskittymiskykyä. Joko arvasit mitä aktiviteettia harrastin? Aivan, sanaristikon ratkaisemista! Ikinä ei ole hermot kestäneet varttia pitempään, mutta nyt ratkaisin koko ristikon. En kerro, mikä on ratkaisusana, sillä päävoittona on tonnin partakone - niin kalliin värkin täytyy toimia niin, että se kiskoo parran juurineen irti, kivuttomasti, ja sitten ei tarvitse höylää käyttää enää koskaan!