Jack Bauerilla on 24 päivää aikaa siivota kämppä, ostaa lahjat, dekoreerata kivat koristeet ja paljastaa mitä-ilmeisimmin-lähi-idästä-peräisin-olevien-satanistien salaliitto, jonka tarkoituksena on naulata Horatio Caine ristille - mitä tuo Miamin Messias tuntuisi itsekin haluavan ("That's... what I'm here for," hän sanoo ja kävelee ulos kuvasta.) Ketä Jackin on tällä kertaa ihan pakko isänmaan nimissä kiduttaa?

24 päivää aikaa paljastaa, kuka joulupukeista on todellinen joulupukki. 24 päivää aikaa pelastaa maailma (= The United States of A) ja demokraattinen kristitty MacGuffin. Tähtiä ja Punaisia Viivoja! Jack Bauer hakkaa halkoja tundralla ilman paitaa ja miettii kuumeisesti, mitä tyttärelleen joululahjaksi hankkisi. Onko vävypoika itämafian kätyri? Todennäköisesti - mutta voiko hänet tappaa jouluseimen vieressä?

Kävelikö Horatio Caine todella vetten päällä pikkujouluissa? Tuliko hän pelastaneeksi orvon pikkutytön ilkeiden ihmisten vehkeilyltä ilman aurinkolaseja? Jos Jack Bauer ja Horatio Caine tappelisivat, kumpi voittaisi? Tiedän, tiedän, tämä on mahdoton paradoksi - ja kysymyksenasettaja syytä kyörätä "mielentilatutkimuksiin" Guantanamoon.

Sarjalle kaavaillaan myös elokuva-kliimaksia: 25. päivä. On jälkipyykin aika: varastiko Horatio Caine joulukuusen orpokodin piinattujen lapsosten iloksi? Sisäinen tutkimus joutuu olemaan joulunpyhät töissä - joku joutuu maksamaan tämän kalliisti... Jack Bauer erotetaan virastaan ja pakotetaan pakomatkalle aikaa vastaan - juuri hän näyttäisi santsanneen kahviautomaatin tyhjäksi, mutta onneksi Horatio Caine on oivaltanut kaiken jo ennen kuin mitään on edes tapahtunut.