Juuri kun alkoi aivoissani kyteä ajatus anti-joulukampanjasta, törmäsin täällä tähän. Lopputuloksen näette yläoikealla (- tai sitten ette; ei siellä ainakaan vielä mitään näy. Joten jatkokin on turhaa:) Kopioikaa sitä ihmeessä niin paljon kuin ikinä ehditte (No nyt minun täytyy siis suusanallisesti selittää: siinä pitäisi näkyä ribbon [onko tuolle suomenkielinen vastine? {haamu2911: nauha? Oliko vaikeaa, hä? Unettomia öitä ennen ensimmäistäkään adventtia, prkl...}] jossa lukee "Peruuta joulu"). Jos vain suinkin saan aikaiseksi, duunaan albumillisen anti-joululauluja vielä jatkeeksi...

Kolmekymmentäkuusi (36!) vuotta yhtä ja samaa liirumlaarumtillintallinhöpöhöpöä. Menee taas hermot. Varsinkin kun protestointikin menee metsään kuin tontut laskiaisena. Hampaita laskien.

Tähän vuodatuksen koodiinhan en uskalla kajota - edellisillä yrityksillä koko systeemi on mennyt pyllymäkeä kuin motorisoitu plutoona juurikin niitä tonttuja jotka vaklaavat pulkkailunsa ohessa meitä. Eli koodi on heti niin sekaisin että edes tästä ei saa mitään selvää: "Tänä vuonna olen ollut erityisen kiltti..."

Tässä postauksessa oli järkeä. Mutta jos joulu on olemassa, se ribboni ihmeenomaisesti ilmestyy sinne mihin se kuuluukin. Ihan kohta. Se vain jostain syystä.
---
[haamu seuraavna päivnä]: Kato pentele! Se ilmaantui kuin ilmaantuikin. Nyt on aihetta juhlaan, kiitos pakkasherralle. Ja sen kunniaksi laitankin tämän parin vuoden takaisen antijoululauluni tähän, vaikka se tuosta vierestäkin kyllä löytyy (samassa boksissa on myös hittisinkku Vaikee olla sähläämättä vaikka kuinka pinnistän...).


Ai niin, se koodi on tässä: <script language="javascript" type="text/javascript" src="http://quickribbon.com/ribbon/2007/11/1118c46084cc9d19ecccff948cac12cf.js"></script><noscript><a href="http://quickribbon.com/">Quickribbon</a></noscript> Levittäkää ihmeessä tätä ilosanomaa kaikkialle maailman ääriin.