Tällä kertaa tällainen testi. Tietysti tein sen pikaisesti hutaisemalla, kun - luin ohjeet vasta jälkikäteen - hommaan olisi pitänyt käyttää ainakin pari minuuttia, eli tehdä se kaikessa rauhassa. ...Pitää tehdä uudestaan ja antaa värien puhutella ennen napsautusta.
...En sitten tiedä miksi kaksi viimeistä kohtaa on eri kielellä....

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Intensiivinen, elinvoimainen ja vilkas, nauttii toiminnasta. Aktiivisuus suuntautuu menestykseen tai valloitukseen ja pyrkimyksenä elää täysillä.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Herkkä, tarvitsee esteettisen ympäristön tai herkän ja ymmärtävän suhteen jossa läheisyyttä

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Pitää tiukasti kiinni siitä hänen toiveet ja ihanteet olisivat realistisia, mutta tarvitsee varmuutta ja vakuuttelua. Asettaa tiukkoja vaatimuksia kumppanin valinnassa ja haluaa takuut pettymystä vastaan. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta aktiviteetista.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Turhautumista toiminnanvapauden rajoituksiin joita ei voi hyväksyä aiheuttaa paineita. Etsii itsenäisyyttä ja vapautta kaikista rajoituksista ja siksi välttelee sitoumuksia tai kaikkea mikä voisi rajoittaa. Altistunut melkoiselle paineille ja haluaisi paeta saadakseen mitä haluaa, mutta tarvittavat voimavarat puuttuvat. Turhauttava tarve itsenäisyyteen ja toiminnanvapauteen.

5. NYKYINEN ONGELMA.
The tensions induced by trying to cope with conditions which are really beyond his capabilities, or his reserves of strength, have led to considerable anxiety and to a sense of personal (but unadmitted) inadequacy. He attempts to remedy this by intense activity and by insistence on getting his own way. Faulty self-control can lead to uncontrolled displays of anger. The tensions and stresses induced by trying to cope with conditions which are really beyond his capabilities or reserves of strength have led to considerable anxiety, and a sense of personal (but unadmitted) inadequacy. He seeks to escape into a more peaceful and problem-free situation., in which he will no longer have to assert himself or contend with so much pressure.

---
Tein sen vielä uudestaan... mutta en jaksanut käyttää sen enempää aikaa edellenkään; fiilispohjalta, niin kuin aina. Väittävät (tuolla sivulla) testin olevan varsin tarkka, ja uskonhan minä (aina ja kaiken)... Ehkä sapluuna on niin taiten tehty että siitä löytää aina itsensä (ja omia käsityksiä vastaan sotivat kohdat vain kertovat missä näet itsesi väärin...), vaikka miten tuurilla ja silmät kiinni räiskisi menemään.

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Kaipaa hellää ja myötätuntoista suhdetta ja ihanteelliseen harmoniseen olosuhteisiin. Pakonomainen tarve hellyyteen ja kiintymykseen. Herkkä kaikelle esteettiselle.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Huikenteleva ja menevä. Tarve tuntea asioiden kehittyvän halutulla tavalla, muuten ärtymys voi johtaa pintapuoliseen tai vaihtelevaan käyttäytymiseen.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Tuntee ettei voi tehdä mitään olemassaoleville ongelmilleen ja että asiat on nähtävä positiivisesti. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta aktiviteetista. Halukas osallistumaan sosiaalisesti, mutta yrittää torjua ristiiriitoja ja häiriötä vähentääkseen jännitystä.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Stressiä tunteiden intensiteetistä. Haluaisi olla itsenäinen, esteetön ja vailla rajoja, joita ei itse aseta tai valitse. Halu kontrolloida omaa kohtaloa.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Seeks to avoid criticism and to prevent restriction of his freedom to act, and to decide for himself by the exercise of great personal charm in his dealings with others. Does not wish to be involved in differences of opinion, contention or argument, preferring to be left in peace.