Särkeekö päätä? Tuliko toilailtua? Riivaako postmoraali? Noo, ensi vuonna vähän hillitymmin sitten, vai mitä?

Jostain syystä kotisivujeni päivitysongelma on ratkennut näin pyhäpäivänä, omituista - hyvä homma (parempi myöhään kuin ei lainkaan...), mutta omituista. Kuka sinne on mennyt töihin vapaapäivänänsä? Ei kevään ensimmäistä päivää kukaan vietä koneiden äärellä, eihän. Minua ei lasketa - minä olen outo (omalla standardinomaisella tavallani).

Kolmannes vuotta on siis jo takana. Mikä nyt eteen? Kohta on kesä. Rusketus pitää hankkia: kasvoille semmoinen vaaleampi alue silmien ympärille ja hauisten puoliväliin siirtymäalue myös. Ruohon kasvua pitää kuunnella. Oppia grillaamaan niin että tuo kaikille tuttu eines lämpenee sisäpuolelta samalla kun kärventyy ulkoisesti - tämä ei eilen vielä ollut ihan hanskassa, tämä. "Kiire ei ole hyväksi sausagenkaan kanssa." [- Zen ja lenkkeily]. Näin. Kesän suunnitelma alkaa muotoutua.

---

Sain äsken neronleimauksen lämmittäessäni eilen grillattua makkaraa mikrossa: esigrillattu makkara kiireisille cityihmisille. Poimi pakastealtaasta valmiiksi mustunut lenkki (lievästi kärähtänyt, medium, täyshiili) ja lämmitä mikrossa; grillibileet on valmiit! Vaikka et omistaisi edes parveketta, saati ystäviä. Kyllä. Tämä idea on siis minun, patentoin sen tässä ja nyt; lihajalostamot voivat ostaa franchising-oikeuksia alkuun niinkin halvalla kuin... sanotaan nyt vaikka... 20 centtiä per lenkki. Halvalla menee mutta menköön - toistaiseksi. Ai niin, sille on jo nimikin (jummijammi tätä aivomyrskyä): "Korvike". Tuossa nimessä on sekä itseironinen tujaus, että annos toista kotimaista - kulttuuriväkikin tykkää siis.