Jaa että yksi lumityöpäivä vuodessa ei riitä? Antaa tulla vaan, kyllä minä kestän!

Selkä tosin ei. Tehdäänkö lumikolat jossain lapsityövaltaisessa maassa, vai minkä takia niitä joutuu täysikokoinen ihminen puskemaan juuri nimenomaan vääränlaisessa kumarassa? Onko siihen jonkinmoinen fysikaalinen selitys? Että jos työntöhantaaki on korkeammalla, joutuu käyttämään suhteessa enemmän voimaa lastin liikuttamiseen? Että keulapaino muodostuu kohtuuttomaksi ja aiheuttaa singulariteetin?

Kyllä jossain kuivuusalueella varmaan olisivat ihan mielissään. Haaveilevat vedestä joka täyttää koko pihan ja jota voi möykkyinä siirrellä keittopisteeseen... Mitenkähän juotavaa tuo muuten on? Meillehän ei siis juotavaa vettä tule sisään asti, että jos tuolta pihalta lapioisi kanistereihin ja toisi sisälle, niin olisiko siinä vesiongelma vähäksi aikaa ratkaistu?

Jonkun mielestä kysymys on varmastikin idioottimainen, vaan minä en kyllä varmaksi osaa sanoa juuta enkä jaata. Ilmahan ei ole modernina aikanamme varsinaisesti puhdasta... Mutta täällä "Retkeilijän juomavesivinkkejä":
  • Talvella kannattaa etsiä vettä puroista ja vastaavista virtaavista paikoista. Usein joutuu kuitenkin sulattamaan ja keittämään lunta tai jäätä. Muodostunut vesi on juomakelpoista, vaikka siitä puuttuukin tärkeitä hivenaineita. Ota lunta sulatettavaksi puhtaasta paikasta.
  • Olet aina itse vastuussa, jos sairastut vedestä, ellet ole käyttänyt vesijohtovettä tai tutkittua kaivovettä.
Äh. Aina ne sälyttää vastuun just mulle.