73137.jpg

<- Vapun kunniaksi tuollainen vanha kunnon kääntökuva, hihihi; käännä monitori ympäri ja   - mitä ihmettä!? - siinähän on eri naama!

Sehän näyttää olevan useampipäiväinen tänä vuonna tämä proletariaatin rieha - aika moni on aloittanut varmastikin jo eilen vaikka vasta huomenna on aatto. Itse ajattelin käydä siis heittämässä farssiesityksen tänään illalla (yhä vain oudolta näyttävällä ja tuntuvalla Don Corleone -naamallani) ja sitten istahtaa tuopin ääreen.

Ei paljon harmittane tuo keikan peruuntuminen (toistetaan taas siltä varalta että joku potentiaalinen tiedonhakija sattuu paikalle - kun sitä bändin sivua ei vaan saa päivitettyä: Stupor Mundi ei soita tänään, älkää turhaan menkö sinne Däydäyniin - sen sijaan lisäsin linkit mp3-taltioihimme tuohon viereen->), kun voi heittäytyä ottamaan kesää vastaan. Huomenna vissiin joitakin vieraita tulossa, joten rentoutumista tiedossa - kunhan vaan tiistaina on taas esiintymiskunnossa.

Tuolla kaupassa valkolakkivuorten läpi kulkiessani iski epätietoisuus siitä, että jokohan minä jonain (viime? toissa?) vuonna muistin sen lyyran mutsilleni hommata - yli-ihmiseksi päästessäni en muistanut, mutta olisinko postuumisti hommannut reilu kymmenen vuotta myöhemmin. Ehkä olen, mutta en minä varmaan koskaan tule muistamaan että muistinko vai en. Ylioppilaslakkia en ole kertaakaan vappuna pitänyt päässäni - pitäisiköhän täällä kotipihalla heiluessa laittaa niin ei haittaa vaikka tulisi viskanneeksi sen johonkin (niin kuin siitä muuten jotain haittaa olisi, missähän ylipäätään lienee tuo statuskapine).