Olen jo (ilmeisestikin) vuosia haaveillut siitä, että saisin nämä blogiotsikot automaagisesti tuonne emosivullekin, mutten näihin saakka ollut mitään kelvollista patenttia löytänyt. Tein siis hommat käsin. Ja tuohon oikeaan laitaankin kaipailin otsikot näkyväisiksi, mutta leiska meni aina suoraan männikköön jos jotain uskaltauduin kokeilemaan.

Vaan nyt kun otin feedburnerin käyttöön, näyttäisi homma toimivan ihan itsellään. Vähän olisi toivomisen varaa - kuten että voisin tuolla Mursunpidoissa vaikuttaa tekstin kokoon ja tasauksiin, ja sitten täällä kasbachissa riittäisivät ihan vaan otsikot, mutta samalla koodilla molemmat virtaavat. Enkä justiinsa nyt jaksa syvemmälle sukeltaa tässä hommassa. Kaikki on varmastikin ihan mahdollista jos vain jaksaa vähän tuherrella.

Voipi olla että jos ihmeellinen energiasykäys yllättää, siirryn vuodatuksesta johonkin toiselle alustalle, kun ei täällä näytä ylläpito joutavan parannuksia tekemään - mikä on tietysti ihan ymmärrettävää kun palvelu on harrastuspohjalta liikkeelle polkaistu ja oikeat työt rajoittavat harrastuneisuutta.

Vaan hiljaisen kosmetiikan kautta nyt toistaiseksi edetään. "Aika kuluu, minä en." -Rauli Moraali
---
[haamu hetkeä myöhemmin]: Niin, sekin alkaa ottaa vähän aivoon että rss ei tunnu päivittyvän kuin satunnaisesti. Blogia saa jatkuvasti olla uudestaan julkaisemassa jos haluaa että joku jossain huomaa että täällä tapahtuu jotain. Tai jos tekee tuohon viereiseen laatikkoon jotain muutoksia, niin eivätpä näy ennen kuin joskus. Puhumattakaan että jos saa päähänsä duunata tuollaisen sarjan, joka julkaistuu issesseen päivä kerrallaan... Ei näy missään feedeissä semmoiset lastut. Pentele.