Kofeinistilla on kolmenlaisia järkytyksen kohteita. Pahin on tietysti tämä: kahvi on loppu. Olet unohtanut hankkia puruja, kragh! Aito kofeinisti on tietystikin varautunut tähän ja kaapista löytyy jotain pikajaavaa (ei Nestleä tietenkään; se olisi epäeettistä...). Siis ei tarvitse keskellä yötä hypätä autoon ja hurauttaa johonkin läpi yön auki olevaan huoltamoon.

Sekakäyttäjän ongelmat ovat triplaantuneet: "Ous hit! Maito loppuu! Ou dämn! Sokerit loppuu!" Ei ole helppoa kofeinistin elämä, varsinkin kun tuota taikajuomaa lilluu pannukaupalla elimistössä nostamassa sykettä. Tjaa-a, pitäisikö huolestua sademetsien tilasta kun ei oma stressikäyrä saa lopettamaan?

Toisaalta kahvi on terveellistä. Se ehkäisee aikuisiän diabetestä, ainakin, ja olisiko alzheimerkin ollut immunointilistalla. Sitä paitsi kahvista on tiettävästi huomattavasti vaikeampaa vieroittua kuin vaikkapa tupakasta. Jälkimmäisestä olen eroon jo pyristellyt, joten seuraavaksi täytynee tämä everest valloittaa. ...jahka aika on kypsä.