Ja kun nyt huumorin ja musiikin risteyttämisestä tuli puhe - satuin juuri aamulla s-postitse saamaan linkin roolihenkilö Arolta (tattis) joka eilissäpäivänä oli maininnut Helsingin Valituskuorosta. Samassa linkissä tulee vastaan pari muutakin valituskuoroa, nimittäin Birmingham ja Hampuri. Kuinkahan globaaliksi tämä villitys tulee leviämään, ja mistä se on lähtöisin? Birminghamillä on pienin kokoonpano, joten ehkä sieltä?

Massiivisin näistä on ehdottomasti Helsinki; miten noin iso kuoro on saatukin kasaan? Biisi voisi olla vähän polveilevampi, mutta joo, hyvää tuulta marmattamalla: mielenkiintoinen konsepti.

Vähän hakukoneinemalla saamme jäljitettyä, että homma on tosiaan lähtenyt liikkeelle Birminghamistä, mutta suomalaisin voimin. Hmm, nyt kun vähän kaivelee aivoarkistoja, niin joku blogaaja taisi kertoa osallistumisestaan tuohon Helsingin tempaukseen, mutta kuitenkin tämä on nyt olevinaan jokin (allekirjoittaneelle) ennenkuulumaton projekti. No, mitenkäpäs täällä valtakunnan laitamilla mistään voisi mitään tietää.