Moniko muistaa tenhoavan rallin joka menee näin: "Oooo, tuolta saapuu Charlie. [korkeammalta]: Oooo, tuolta saapuu Charlie Brown, Charlie Brown..." No, se jostain syystä alkoi soida päässäni, ja nyt siirrän sen Teille. Olkaa hyvä(t).

Mutta että mikä helvetin Charlie? Jaskahan se on ja vaikka sukunimi ei tuohon biisiin oikein taivukaan... Ja btw* minkä tähden sukunimi on Jokunen? Miten niin Jokunen? Pikku-Joku? Ja minkä tähden sille piti vielä tunnari luikauttaa? Kuunteleeko joku tuota imperialismin kukkasta todella? Soittavatko Menneisyyden Vangit sen keikoillaan? Ja kaikkiin myönteisiin vastauksiin yhteisesti: miksi?

Se on sarjakuvahenkilö! Seiskeetluku oli kyllä yks viheliäinen... Tulihan tääkin biisi tää jee jee Jerry Cotton silloin - lehtihän ei ollut sarjis muttei paljon muutakaan (Vieläkö niitä tehdään, muuten?). Olkaa vaan hyvä(t) jos se biisi nyt jämähti nuppiin...

Ehkä tämä purkaus johtuu siitä, miten sunnuntaisin on aina väärät sarjikset lehdessä, ja joka kerta sen on armeliaasti unohtanut, ja sitten siinä on kaikki ne laimean keskiluokkaiset ikuisesti paikallaan junnaavat: viisi amerikkalaista ja yksi englantilainen (siis ei ainuttakaan suomalaista, edes skandinaavista [Haraldia ei todellakaan lasketa pohjoismaalaiseksi...]). Ainoastaan Dilbertissä (eh, Pentti suomeksi, vai?...) on edes jotain yritystä.
---
*Niin niin, minutkin on anglikanonisoitu [tiedän, tiedän: ei sellaista sanaa ole olemassa]...