on mukava olemassa, ja vihdoin sain sen homman järjestykseen. Tiedossa on melkoisen ahdasta asumista, mutta väliäkö tuolla. Pääsinpähän keskustaan, niin ettei tarvitse kauheassa lumituiskussa tarpoa bussipysäkille tutisemaan jos haluaa kaupasta maitoa. Ja bonuksena on mikroaaltouuni. Wau! Saa tehdä vettynyttä kertakäyttöpitsaa vaikka joka päivä.

Illalla pitäisi mennä tuomiokirkkoon katsomaan/kuuntelemaan Vesa-Matti Loiria. Ei, en mene sinne omasta tahdostani, mutta ei mulla varsinaisesti mitään sitä vastaankaan ole. Ylitulkinnan seuraaminen ei koskaan ole ollut mun suosikkiajanvietettäni, mutta jos siellä kuulee vaikka niitä Eino Leinon teksteihin tehtyjä biisejä, niin ne on kuulkaas hianoja.

Mitä ihmeen eroa on uimashortseilla ja uimahousuilla? Perinteiset simmarit tietysti korostaa genitaalialueita tehokkaammin, mutta tämä ei varmaankaan ole se syy, miksi uimahalleissa pitää olla nimenomaan tuollainen ihonmyötäinen kuosi. Jos joku yrittää vedota hygieniaseikkoihin, niin se on vähän kuin jos pankki velottaisi automaattinostosta palvelurahaa. Jep, ja kumpikin absurdi hypoteesi on ihan vaan todellisuutta. Voi jestas tätä järjenjuoksun Tonavaa jossa saamme pulikoida (mutta emme uimashortseissa).