Aamulla herätessä päässä soi Dion Rock 'n' Roll Children. Rupesin miettimään, notta montako sellaista biisinnimeä löytyy herran tuotannosta, joista löytyy tuo maaginen sanayhdistelmä. Mieleen tuli yllättävän vähän niitä, vaikka jotenkin tuntuu että joka levyllä olisi joku.

The King of Rock 'n' Roll on yksi, Long Live Rock 'n' Roll toinen... mutta sitten lyö tyhjää. We Rock. Näitä täytyy olla enemmän. Black Sabbathin Dionluotsaamia biisejä en ole juuri kuullut, enkä soolona jaksanut enää tuon aamulla päässä soineen levyn jälkeen seurata - tuntui että alkoivat herralta ideat loppua.

Tässä kuitenkin rokettirollin lapsoset aikakautensa tyypillisessä videossa: nuoria ihmisiä itsenäistymisen vaaroissa suurkaupungin syrjäpoluilla; "katu-uskottavan" elokuvallisen intron ollessa tarpeettoman pitkä - biisi on kuitennii hyvä (kaikesta poppimaisuudestaan huolimatta):

---
[illan haamu, vähän sen jälkeen kun Vuodatus heräsi tajuttomuudestaan]: Tuli vaan mieleen että ne, jotka nyt ovat sen ikäisiä kuin itse olin tämän biisin ollessa uusi, eivät olleet silloin vielä edes syntyneet. Julmaa on ajan juoksu.

...Vaan Wikipediaa silloin päivällä kahlatessa törmäsin ainakin vielä kahteen rokkipiisinnimeen: vuoden 2004 levyllä on ytimekäs Rock 'n' Roll. Toisen kerkisin jo unohtaa - vanhuus tulee (ja vie pois takakontissa).