Viis siitä, vaikka tähän aikaan viimeisetkin soihdut sammuu, ja vaikka olenkin vesiselvä. Ja vaikka kymmeneltä pitäisikin olla koulutuksessa - sehän nähdään! Keittelin tossa vastikään kahvia pannullisen että eiköhän tässä hereillä pysytä vaikka mikä olisi.

Ja miksikö näin pontevana? Ei kertakaikkiaan mistään syystä! Kyllä mä olen yks lahopää joskus, vaan - kaikki mukaan! - viis siitä!

...Kyllä huomaa että aamuyön tunnit vipeltävät etieppäin. Mikä on se vimma, joka kuljettaa ihmisen hereillä kuolemanväsymyksen yli unideprivaation ihmeelliseen maailmaan? Tämä on ollut täydellinen mysteeri. Se on ihan turhaa touhua yrittää järjellä sanoa että Sinulla on kuuleppas huomenna tärkeää tekemistä ja ihan selvästi sinua väsyttääkin, menehän nyt kiltisti peiton alle (kädet pysyy tietysti peiton päällä!) ja pistä silmät kiinni. Ei auta, tollo pysyy valveilla ja pusaa mitä merkillisimpiä viritelmiä - niinkuin vaikkapa Mental Jump - ei kenenkään hyödyksi. Vaan kukapa tietää milloin sen ikiliikkujan toimintaperiaate valkenee - sen ohi ei kannata nukkua.