Hmm. A-lehdillä on tuollainen mahdollisuus, että kestotilaaja voi tilata toisen lehden puoleen hintaan. Lehden valinnan he ovat tehneet viihteelliseksi tuollaisella Flash-animoidulla moni(2)valintatehtävällä, jonka suhteen olisi hiukan naputtamista.

Ensimmäisellä aukeamalla kysytään ikää: alle 35 tai 36-kuollut. Olen siis täysin pudonnut haarukasta; 35-vuotiaita ei liene oikeasti lainkaan olemassa, toisin kuin olen kuvitellut! Who killed Kenny?

Seuraavassa kuvassa voi sitten valita kahden kohderyhmän väliltä: urheilija tai rokkari. Tietystikin valitsin rokkarin; siispä mihin liittyy ensimmäinen kysymys? Urheiluun. Matkan varrella udellaan urheilumieltymyksistä vielä toistamiseen ja lopussa valittavaksi tarjotaan urheilua ja se lehti joka minulle jo tulee. Plus omakotiasumiseen liittyviä lehtiä, koska kone on maalla-asumisestani päätellyt pientaloelämän olevan lähellä sydäntä. Joten tällä kertaa ei tarjota sitä Imagea, jota puhelimitse tyrkytettiin pari päivää sitten - minkä tylysti keskeytin heti alkuunsa, jo ennen kuin sain korviini tämän mainion kampanjatarjouksen.

Itse asiassa päädyin tuolle sivulle alun perin peruuttamaan sitä Soundia, josta olen kasvanut ulos. Onnistuivat kuitenkin harhauttamaan sen verran että distraktoiduin tähän kirjoittamaan tätä sen sijaan että olisin irtautunut tuosta asiakassuhteesta. On ne ovelia.