56468.jpg

Duh. Tuossa rumpuja paukuttaessani tajuntaan tunkeutui skeema: pitäisi järjestää koko studio uusiksi. Nimittäin jos haluaisi joskus saada taas jotain audiaalista tallennetta tehtyä. Rummuiltahan ei näe monitorille ilman kiikaria. Mikitystä ei ole. Kaikki lojuu irrallaan ympäriinsä. Mitä tämä tämmöinen on, hä?

Onhan se tietysti ymmärrettävää että viimeiseen vuoteen ei tuossa luovuuden kehdossa ole mitään tapahtunut kun teatterihommat on vieneet kaiken ajan. Mutta millä se entropia siellä on päässyt riistäytymään jos kerran mitään ei ole tapahtunut? Kyllä tässä taitaa päteä sama sääntö kuin yleensäkin piuhojen kanssa: jos tekee siistin kiepin ja laittaa sen vaikka auton takaboksiin, ja sitten avaa kyseisen luukun, niin johan johdot on aivan sekaisin ja solmussa. Tätä ei olisi osannut selittää edes itse Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio Volta. [myöh. lisäys: Hitto kun muisti pätkii - tarkoitus oli tietenkin mainita Tesla tuossa kohtaa, mutta kun en taas juuri omista aiheistani mitään tiedä...]

Siis, toimintasuunnitelma: kaikki irti, ja sitten jollain järjellisellä tavalla takaisin homma kasaan. Anyone? Anyone? Äh, itse pitää kaikki taas tehdä.