Juupa. Oli sinällään ihan mielenkiintoista nukkua keskellä arkea ties kuinka pitkään ja heräillä keskellä päivää. Vielä kun sähköposteissa oli odottamassa potentiaalinen työprojekti, niin päivässä ei sinänsä ole mitään valittamista. Joku kun vaan veisi ne perhanan pahvilaatikot tuolta mun kämpästäni.

Huomenna pitäisi mennä exää jeesimään hänen muuttonsa kanssa. Varsinainen muutto on vasta lauantaina, mutta nyt olisi tarkoitus viedä ylimääräiset roippeet pihallen ja pistää muutenkin objektit ojennukseen, niin että viikonloppuna on ylimääräiset roinat pois tieltä.

Hurtalla on kuulemma ollut ikävä. Aivan allapäin on reppana ollut kun ei kaveria ole näkynyt mailla halmeilla. On se kovaa koiralle, kun kaikki muuttuu yhdessä rysäyksessä, eikä sitten olekaan sitä joka silittäisi mennessään keskellä yötä nukkumaan. Olisivatpa ihmiset yhtä mukavia kuin koirat, silloin olisi kyllä rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

Tiesittekö että tietokoneenraadot eivät ole ongelmajätettä? Moni ei tiedä, esimerkiksi tietokoneliikkeen myyjä, jolta yritin udella että mihin sellaisia voisi viedä hävitettäväksi. Vaan kaatopaikalla tiesivät sanoa että se on ihan vaan sekajätettä. Noh, se sopii minulle, kunhan ei kukaan vaan tule jälkikäteen kitisemään että 'Mitäs noi ongelmajätteet tuolla roskiksessa tekee?'

Mikäs tämä on?>Mental Jump