On ihan piristävää, että nuoria sällejä päästetään johtopaikoille. Jungner esimerkiksi onnistuu jatkuvasti viihdyttämään - "so phuck'n what" jos nyt yksi kanava - ilman mitään suunnitelmallisuutta - viskataan menemään, ja mitä näitä kuolemattomia nyt on (Tjaa, ei ihan kuolemattomia kun ei mieleen tule kuin utuista hämmennystä).

Meillähän Ylen kanavat eivät taas noin viikkoon ole näkyneet lainkaan, mastovahvistimesta huolimatta - kiitos taasen siitä että tukiasemat lakkautettiin (uudet tulevat varmaan ihan heti? Vai montako vuotta odotellaan että tv-lupien irtisanomiskäyrä lähtee laskuun?). Joka tapauksessa:

Tiedotustilaisuudessa Jungner muistutti Ylen tavoitteesta olla kolmen vuoden päästä yksi alan halutuimmista työpaikoista. Yleläisten mielestä Jungnerin tapa kannustaa alaisiaan ei välttämättä edistä tämän tavoitteen saavuttamista.

Jungnerin oma työpiste saattaa olla kyllä yksi alan halutuimmista työpaikoista, jopa jo ennen tuota kolmen vuoden tavoitetta... Mutta pääasia että edistys kehittyy ja taistelu "paremman kuvan" puolesta jatkuu.