Ögonaböj eli Hetimiten oli eilen taas Hetimitä? eli puhuivat kovasti paljon kaikenlaista, mutta suomeksi tulkiten kaikki kääntämisen arvoinen ilmeisesti mahtui muutamalle riville, jotka muistinvaraisesti kirjoitan kaikki tähän: "Tonight kirjoitettuna ö:llä", "Tönight", "Papiksi ryhdytään osaksi sen takia -", "Sellainen alkaa harmittaa", "Valitettavasti se ei käy täällä", "Sitä mieltä minä olen". Enempää en muista, ja nuokin hiukan pieleen, mutta ei niitä tekstejä monia lisää ollut.

Asian kruunasi se, että juuri eilen olivat korvat niin lukossa etten oikeastaan kuullut juuri mitään, joten sain keskittyä ruumiinkieleen. Stanillä ja Thomaksella oli alitajuinen reviiritaistelu käynnissä. Heillähän on käsinojat niin vierekkäin, että jos toinen istuu leveimmällä mahdollisella tavalla käsinensä, täytyy toisen pitää omaansa hiukan loitommalla tai kämmensyrjät koskettavat. Thomas voitti, vaikka Stan onkin noin verbaalisesti koko ajan muita keskeyttämässä.

Mutta en siis ymmärtänyt juuri mitään Ylen edistyksellisen tekstitysteknologian ja äkillisen kuurouteni typistämän, muutenkin heikon ruotsinkielentaitoni, ansiosta. Paitsi lopuksi olin hiffaavinani että kyseessä oli viimeinen jakso. "Vi ska aldrig komma tillbaka." Förbannade!