Eli yösyöpöttely kunniaan!

Mutta niin voi sun perkele. En taaskaan päässyt punkasta ylös ajoissa. Tästä alkaa tulla paha tapa (taas). Vaan kun jos ei saa illalla unta niin sitten ei saa. Nyt on jokin mystinen levottomuus jäsenissä. Viimeiset pari vuotta olen nukahtanut vallan mainiosti joka ilta, mutta nykyään on taas tätä, ettei malta mennä nukkumaan. Tai vaikka malttaisi - muka - niin ei saa unta kun olevinaan tärkeät asiat pyörii päässä.

Ideakuvastossa oli käänteentekevä keksintö! Itse asiassa kyseinen läpyskä omasta mielestään on niitä täynnä, mutta tämä on sellainen jota täytyy kokeilla: kuorsauksen-estolaite. Se laitetaan ranteeseen (moitimme: suurta kokoa, ainakin kuvasta päätellen), ja siinä oleva äänitunnistin kuorsauksen alkaessa antaa pienen säkärin, jolloinka nukkuja herää sen verran että ottaa ja korjaa asentoa. Parempi puoliskoni teilasi ajatuksen suoralta kädeltä: 'Lopeta tupakointi, rupea liikkumaan.' Ei kuulemma voi toimia tollanen ihmevekotin, ainakaan niinkuin pitäisi. Duh.

Miksei se nyt voisi muka toimia? Ja miksei sitä voisi ainakin kokeilla? Se on kuulkaa ikävää jos aivot ei saa happea öisin.

No perhana. Ramadan alkaakin vasta huomenna. No, nyt on siis vielä hyvää aikaa syödä myös päiväaikaan. Siis mikä ihmeen järki on siinä, että päivällä pitää 'paastota', mutta yöllä voi ahmia niin paljon kuin tykkää? Voi hyvänen aika. Kyllä uskonnot tekevät parhaansa, jotta ihmisten normaali elämä saataisiin mahdollisimman sekaisin.