Eipä tämäkään nyt ihan musiikkivideosta käy, eikä biisi ole se jonka haluaisin soittaa. Mutta siis ekalla luokalla kuuntelin näiden plattaa kirjastossa taajaan. Piti painaa nappia kun levy oli pyörinyt loppuun, niin kirjastotäti tai -setä käänsi toisen puolen siellä lainaustiskin takana. Levyhän siis muistaakseni valittiin sellaiselta listalta ja merkittiin johonkin toiseen listaan... Mitenkähän tämä nyt menikään?

Enivei, Kake Singersiä kuuntelin mieluummin kuin Hurriganesia. Näillä oli se kappale "Nyrkkeily on hauska urheilu" tms. jota en nyt siis mistään löydä enää että voisin tarkistaa kuinka hauska se oikeastaan oli. Mutta tässä nyt tämä Mäntsälä-hitti. Kyllä huumorimusiikki on helmi sikojen joukossa (täh?).

Täälläpä vielä vähän lisää tätä - eläväisemmällä kuvalla. Ja täällä infoa - josta käy ilmi, että kyseessä oli teatterikoululaisten proggis. Pitihän se arvata. Vähintäänkin siitä, että tuolla Elävän arkiston klipissä on Ulla Tapaninen Ja yllättäväksi faktaksi nousee sekin, että vastoin kuvitelmiani poppoo ei ollutkaan yhden levyn ihme, vaan kahden.