Olipa vaikea kirjoittaa tuo otsikko. Virke on suoraan seuraavasta klipistä, mutta svenssonit puhuvat miten sattuu (ei ollenkaan jämptisti kuin suomalaiset), ja minusta kielioppi ei ole ihan kohdallaan (så så [artikkelit, ser du?]... vai voisiko se kuitenkin olla, että tässä tapauksessa ei tarvita artikkeleita [nyt pitää loppupäivä miettiä tätä, pentele]?) - mutta sen verran on tuo kolmas kotimainen päässyt ruostumaan, että oli vähän vaikea esimerkiksi päättää miten vaikkapa "myös" kirjoitetaankaan ruotsiksi (vaikka yläasteella tippui sentään pelkkiä kymppejä [lukiossa ei, mutta se oli opettajien vika {ei missään nimessä oma moka}], jumankauta tätä unohduksen alhoa!) ...Mutta siis mitä tapahtuu naapurimaamme komediassa, nyt kun vähän brittikomiikan arkeologiaa on tullut luodattua?

Stationsvakt on lievästi pettynyt uuteen SVT:n sarjaan Morgonsoffan, jossa siis tehdään parodiaa aamuteeveen höttöisestä tarjonnasta. Onko hänen kohdallaan kyse siitä, että uusien sarjojen vain täytyy aina raivata oma tilansa, joka löytyy sitten kun sarjaa on riittävän pitkään jatkettu, vai onko naapurissa taso todella korkealla? Hän myös lieventää, että "ibland glimmar det till och blir roligt", ja minusta näkemäni klipit on kohtuullisen lupaavia - lievästi vinksallaan, mitäpä sitä muuta komedialta voikaan vaatia?

Tässä klipissä naiskansanedustaja on tullut juttelemaan ilmastonmuutoksesta, mutta toimittaja on päättänyt vähän vaihtaa keskustelun suuntaa: