Nyt kun se uusi dongle on käytössä, pääsin taas studion autuuteen (saunomaan, on aika kivasti aurinkokylvyssä se mesta). Tosin tänään alkoivat ylikierrokset piiputtaa - täytyy ottaa vähän taukoa. Kun ei osaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, tekee niin kuin minä: duunailee yli kymmentä biisiä päällekkäin ja sekoilee konstruktioidensa vyöryssä. Ennemmin tai myöhemmin alkavat pyörät sutia ja hihna vinkua - ei kuule miksausta puilta (tä?) ja soittokin alkaa sitten maistua siltä (puulta). Täytyy malttaa taas, vaikka kyseinen studioburnout tulikin vähän turhan pian: muutama biisi on ihan siinä kinttaalla.

Joka tapauksessa, tässä kolme viipaletta, jotka ovat tällä haavaa lähimpänä finaalia:


Mp3-muodossa ovat, s'il vous plait. En studiokuuroudessani oikeastaan tiedä miltä kuulostavat, mutta evästänkö vähän? Ensimmäinen liikkuu jossain helpomman Toolin suunnalla, ainakin osan aikaa (ja omassa mielessä, tiedä Teistä sitten), joskaan en muista kuulleeni heiltä mitään hokemakertsejä... Backbone taas voisi olla jotain swamp-funkkia (juu, ei kai sellaista ole olemassakaan) kun duunasin akustisesti yhden pätkän GarageBandillä sitä donglea odotellessani. Year off taas menee... noh, ehkä näissä on kaikissa ollut vähän sama vaihde päällä. Funkmetallia? (Ei sellaista enää saa tehdä, sehän on ihan ysärikamaa!).

Joka tapauksessa näissä sfääreissä on viime ajat liikuttu. Ottiatuota. Sanoituksista jos nyt ihan pakko on jotain mainita, niin - kuten aina - nyrjähtäneissä mielenmaisemissa paistatellaan. Ei ole ihan kaikki kotona noiden kipaleiden päähenkilöillä, mutta kenelläpä meistä olisi. Ei olisi. Eivätkä kerro allekirjoittaneen sieluntiloista yhtikäs mitään ne lyriikat, paitsi jos luonteen syväjuonteita aletaan skannata - mutta en tosiaan pura henkkohtaisia traumoja (kovin olisi huolestuttavassa tilassa tekijä jonkun mielestä) enkä muutenkaan ammentele omasta elämästäni (tulisi melko tylsiä juttuja kyllä sillä tavalla).

Taidan ruveta veivaamaan konetta taas hissuksiin käyntiin - menemällä ensi alkuun nukkumaan. Saa kommentoida biisejä; itse asiassa se on kernaasti suotavaa.