Jos joku on joskus ihmetellyt, että mikä himpulan Olïver Kaïma, että siis täh. Niin nyt se selvisi itsellekin: kyseessä on hallitsijanimi. Joo, siitä on koko ajan ollut kysymys. Me, Olïver Ensïmmäïnen, olemme suvainneet päätyä tähän tulokseen täten.

No niin, minä siis tein sen kulovalkean tavoin levinneen syntitestin.

Hyveitä:

Oikeudenmukaisuus: 19
Urhoollisuus: 16
Viisaus: 13
Anteeksiantavaisuus: 12
Pyhä huolettomuus: 12
Suhteellisuuden taju: 11
Lojaalisuus: 9
Jalo joutilaisuus: 8
Kohtuullisuus: 8
Hiljainen tieto: 7
Rakkaus: 7
    Syntejä:

Murehtiminen: 8
Vatsan palvonta: 8
Tietämättömyys: 7
Vihamielisyys: 5
Hengen velttous: 3
Välinpitämättömyys: 3
Ylpeys: 2
Hekumallisuus: 1
Huumorintajuttomuus: 1
Kateus: 1
Ahneus: 0
Viisaus ja tietämättömyys menevät siinä kivasti yhtä jalkaa, samoin pyhä huolettomuus ja hengen velttous; välinpitämättömyys myöskin ihan vanavedessä lonttasee. Huumorintajuttomuudesta ei tarvi tulla syytteleen, koska sellainen menee todistetusti parjaamisen puolelle ja johtaa oikeustoimiin - kerro vitsi niin nauran varmasti, huumorintajuni on testissä todettu vedenpitäväksi. Tosi kivasti myöskin anteeksiantavaisuus ja vihamielisyys on siinä järjestyneenä parijonoon.

Eli tosi jees muuten, mutta tämä Meidän valtava oikeudenmukaisuutemme myös aiheuttaa suuresti murehtimista, ja urhoollisuuden määrä väkisinkin näkyy vatsan palvonnan määrässä - proteiinit tarvii saada että sixpäkki pysyy kunnossa (burp). Mitenkäs tuota taulukkoa oikeastaan pitäisi lukea, jos ninku oikein haluaisi tulkita?

Äh, suhteellisuudentajuni sanoo että kohtuus kaikessa, hiljainen tieto kompensoi sen mikä muuten menee yli ymmärryksen, ja viimeistäänkin rakkaus kaiken uudex muuttaa voipi.