Kerran jos toisenkin joku on ottanut asiakseen kyrväyttää hermonsa täällä olleista kirjoituksista, joten teen tästä vähemmän julkisen ja lakkaan miettimästä mitä joku mahtaa olla mieltä sanankäänteistäni. Missään vaiheessa ei ole ollut tarkoituksenakaan ketään mollata, enkä aio sellaista tavakseni edelleenkään ottaa. Jos ottaa pattiin, saa kertoa - jätän tuon kommenttilootan edelleen käyttöön, mutta roskapostin määrästä johtuen lisäsin vielä kirjaintunnistuksen.

Itse asiassa jonkin aikaa harkitsin lopettavani koko blogin, mutta en nyt vielä ainakaan... Nimen vaihdoin siihen alkuperäiseen, koska nyt saa myöskin itsensä vähättely riittää. Sanaa "diletantti"han käytetään nimenomaan vähättelymielessä, ja otin edellisen bloginimen varmaankin kertoakseni, että tässä on tämmöinen pikkuinen harmiton tonttu vainen, elkää lyökö kovaa.

Myöskin irrotan varsinaisilta kotisivuiltani yhteydet tänne palatakseni jonkinasteisen anonyymiuden huomaan. Ja vaihdan nimeni pseydonyymistä toiseen ihan muuten vaan, vähemmän raflaavaksi. Ei niin että henkilöäni olisi kovin vaikea jäljittää, mutta ainakin sen eteen täytyy nähdä vähän vaivaa... Tästä lienee semmoinenkin etu, että nyt saattaa olla hankalampaa lukijain (paranoian vallassa) löytää itseänsä teksteistä "väärässä" valossa. Elämme muutosten aikoja!