Ei meinaa silmät pysyä auki hei. Bussissakaan ei saanu nukkua kun joku kovaääninen ääliö välttämättä halusi jauhaa paskaa koko matkan. Ja nyt kun olen täällä, elikäs töissä, ei kiinnosta muu kuin etsiä jostain sänky ja panna maate. Järki ei juokse, nuppi tulvehtii lähinnä levottomia seksuaalifantasioita ja... mullahan on nälkä!

Ei maar, nyt on syytä ottaa itseä niskasta ja herätä todellisuuteen, tuohon ankeaan asiain tilaan.. Ei maar, nyt on syytä ottaa itseä niskasta ja herätä todellisuuteen, katsoa jälleen uusin silmin tätä ihanaa luomakunnan kehtoa, johon myös minun on - kiitos äiti! - sallittu syntyä, sillä Katso! Maailma on mahdollisuuksia täynnä! Juuri Sinä olet saanut tilaisuuden olla juuri siinä missä olet!

Hmm. Aivopesukin on vielä vähän ponnetonta. Eiköhän mennä kahville.

--

Awwkay, I´m back. Päästyäni kahvilta piti lähteä uudelleen kahville keskustelemaan Tulevaisuudesta. Keskustelun alussa olin vakuuttunut siitä, että Palveluksiani ei enää tarvita, mutta olin väärässä. Toisinaan on mukava olla väärässä. Jatko vielä tulee hakemaan uomaansa ehkä pitkäänkin - tiedossa lienee paperisotia yms. - mutta tietty herrasmiessopimus on siis olemassa, mikä riittää minulle, olenhan naiivi noviisi aina vaan. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä meininki.

Mähän taidan olla hereillä! Juma, eikä menny neljääkään tuntia.

--

Ja jottei tärkein unohtuisi: päivitin nettisivujani juuri äsken, joten ei muuta kuin suunta kohti -saittia. Tajunta virtaa.

--

Päivän triviakysymys: onko tänään Burkina Fason kansallispäivä? a) on, b) ei ole, c) en osaa sanoa, d) kysymys on väärin aseteltu. Haluatko soittaa kaverille? Rajataanko vastaukset kahteen vaihtoehtoon? Kenties yleisö voisi auttaa? Tai: ehkä haluat katsoa vastauksen kääntöpuolelta?

Burkina Fasolaisten kanssa yhtä aikaa viettävat suomalais-ugrilaiset kansat kolmatta maailmankonferenssiaan. Hyvä me! Uralilta raikaa! Tiesittekö muuten, että suomalaisten historiaa on pahemman kerran vääristelty. Oikaistaan nyt ensin vaikka tämä: piispa Henrik ei tuonut kristinuskoa Suomeen, suomalaisilla oli ollut jo pitkään suora yhteys paaviin.

Tiesittekö tätä: pohjoismaalaisten hallitsijoiden katsottiin - saagat kertovat - polveutuvan ylhäisestä esi-isästä, Suomen kuningas Fornjotrista, joka piipahti luovuttamassa verenperintönsä myös Britanniassa sikäläisille hallitsijasuvuille. Vaan eihän meille koulussa näistä asioista kerrota.