on siis tällä kertaa citymaasturi. Kieltämättä jo pelkästään vempeleen nimi kertoo joltisestakin tarpeettomuudesta. Toisaalta monille liikenne on vähän niin kuin safarilla oloa - koskaan ei tiedä mistä sarvikuono hyökkää. Kieltämättä adrenaliini erittyy baanalla kuin metsästysretkellä ikään (kai, en tuosta eläinten jahtaamisesta kokemusperäisesti osaa mitään sanoa). Ja onhan siitä korkeasta maavarasta ja nelivedosta se hyvä puoli, että pääsee kätevästi jalkakäytävälle parkkiin kun käy sen nopsan shoppailun hoitamassa (Olette kai panneet merkille korrelaation: mitä kalliimpi auto, sitä lähemmäs liikettä se pitää saada).
    Täältä löytyy ehdotuksia vuoden turhakkeeksi. Tässä joitakin poimintoja:
  • En tiedä mikä on suihkuradio, mutta minusta se kuulostaa murhavälineeltä.
  • Paristokäyttöinen kirjeenavaaja menee heti joululahjalistalle - hyvästit paperiviilloille!
  • Lihapullasakset mahdollisen funktionsa puolesta ylittää käsityskyvyn; samoin valmiit jääpalat aiheuttavat relevanssinsa puolesta hienoisia ymmärrysongelmia.
  • Valmiiksi viipaloitu maksamakkara, se on kyllä myös aivan ylivetokeksintö (pahoin pelkään että kerran ostin sellaista, ihmettelin kyllä silloinkin että miksi) siinä kuin valmiiksi viipaloitu juustokin.
  • Ympäristöjärjestöjen arpajaiskrääsä kuulostaa kyllä turhake-ehdokkaalta jos ne kamat eivät ole luonnossa hajoavia...
  • Ja sähkösavusauna, onko semmoisiakin? Ei voi olla!
  • Ja millainen kidutusväline on koirien haukunestopanta? Antaako se sätkyn vuffelle aina kun kommenttia irtoaa?
  • Kestopäällyste hautakäytävillä kuulostaa kieltämättä sekin turhalta, mutta toisaalta koko hautaussysteemi on turhake. Minkä takia ihmiset pitää kuolemansa jälkeen pakata laatikkoon ja upottaa muiden laatikoiden viereen kuin fyysiseen arkistoon? Eikö heidän (ex-)olemassaoloaan muista jos ei sitä ole kirjoitettu kiveen jossa fabuloidaan että ko. henkilö "lepää" juuri tässä? Jos vuosituhannen turhaketta koskaan valitaan, tässä on vahva ehdokas - useammallekin millenniumille. Toisaalta siitä vierestä saattaa löytyä vielä vahvempi ehdokas...