Lainaus parin päivän takaisesta kirjoituksestani:
"Sunpointin mielestä on näemmä yhtä lailla tärkeää kertoa, että HEX-yleisindeksi on 12285.61, kuin että onko mulle tullut maileja vai ei. Henkilökohtaisesti en ole ymmärtänyt tuon numerosarjan liikuttavan minua yhtä suuresti, mutta ehkä tämä joku päivä mulle valkenee."

Nyt kun katson, niin postilaatikon alta on kadonnut se HEX-indeksi. Onko tämä vain omituinen yhteensattuma, vai lukeeko sunpointin oma väki näitä päivyreitä? Eikös niin, että huomenna havaitsen hexien ilmaantuneen takaisin.

Mutta siltä varalta, että olettamukseni on oikea, heitän kysymyksen: Onko tosiaan niin, että vain kaksikymmentä viimeistä kirjoitusta pysyy muistissa, ja vanhemmat katoavat jonnekin bittiavaruuteen? Voisin tietysti kysyä tätä suoraan webbimestarilta, mutta kun en jaksa, ainakaan vielä. Joka tapauksessa niin en löydä enää vanhempia kirjoituksiani. Jos yritän hakua päivän mukaan, lämähtää luukulle viimeisin kirjoitus, eikä mitään muuta. Päivyrissähän yleensä on se hyvä puoli, että omia sepustuksia voi jälkikäteen lukea... Jos systeemi toimii niin kuin näyttää, olisi ollut mukavaa tietää se etukäteen; ties mitä neronleimauksia sieltä on kadonnut!

Neronleimauksista puheen ollen, muistuttelin männä päivinä mieleeni, mitä on valvoa kaksi vuorokautta putkeen. Yöllä ei nukuttanut, ja päivällä piti rientää. Ei se niin järjettömältä tuntunut (järjetön toiminta ei tietenkään tunnu järjettömästä järjettömältä) kuin mitä voisi kuvitella. Siinä aamuseitsemältä meinasi tehdä vähän tiukkaa, mutta jahka aurinko nousi, ei ilmennyt juuri mitään ongelmia. En minä silti tätä suosittele, paitsi sille joka haluaa kokeilla tajuntansa rajoja. Tulee halvemmaksi kuin huumeet, ja tästä pääsee eroon ihan sillä että painaa päänsä tyynyyn.