Lepopäivänä rampattiin vain kuutisen tuntia: pelkään pahoin että uni ei tule simmuun ennen aamuyötä. Käytiin nappaamassa siitä Fiatista kuva (126 se oli), Kampa-museossa ihastelemassa nykytaidetta (Mikähän mahtaa olla Kupkan vaikutus Mezieresin Valerian-sarjakuvaan - ne viivat, ne ympyrät, ne futuristiset kaaoslonkerot - imaginäärinen?) sekä ikuistamassa myös sen "Munari"-kyltin. Söimme puolet valtavista pasta-annoksista N-alkuisessa ravintolassa Kampa-saaren kynnyksellä, kävelimme ohi baarin jonka nimi oli Barbar ja päädyimme taas Albertiin (joka kirjoitetaan kyllä pienellä) jotta varmasti sattuisimme kauppaan joka on auki sunnuntaina. [Tapahtumat tarttuvat väärässä järjestyksessä paperille, mutta sellainen on taiteilijan vapaus.]

Huomenna lienee edessä kirpparikierros, ja postikortteja pitäisi varmaan jossain välissä rustailla sekä postissa käydä. DV-kameran ajattelin myös jäljittää jostain ja vinguttaa ansimmäisen kerran elämässäni visalla. Tai vaihtoehtoisesti jätän sen tekemättä.

Melkein ostin tsekinkielisen kirjan piirtämisen teoriasta, ja yhtä lailla melkein englanninkielisen kirjan tyypiltä joka näemmä Fight Clubin on rustannut - Palahniuk? - vaan pihiys iski. Toistaiseksi.
44492.jpg