Tunnette varmaan ihmisiä. Sellaisia jotka - ainakin omasta mielestään - eivät ole koskaan samassa vaiheessa sähkölaitteiden kanssa. Että koneet lakkaavat toimimasta kun nuo tyypit koskevat niihin, tai ainakin ne funkkaavat jotenkin omituisesti heidän vaikutuspiirissään.

Valitettavasti kuulun itsekin tähän samaiseen porukkaan. Traagista sikäli, että kaikenlainen vermeitten kanssa värkkäily toisi muuten aimo annoksen sisältöä allekirjoittaneen elämään. Mutta nytkin on taas vuorokausikaupalla kulunut aikaa siihen, että olen yrittänyt saada matskua siirrettyä dv:ltä dvd:lle. Tehtävä on osoittautumassa mahdottomaksi.

Jostain syystä homma on tyssännyt koodaus- eli exportointivaiheeseen jo ainakin kolmasti. Asiasta entistäkin turhauttavamman tekee se, että tuo vaihe vie pitkän ajan - about vuorokauden jälkeen voi jännityksellä käydä katsomassa josko jotain olisi syntynyt.

Tänä aamuna oli sikäli poikkeuksellinen tilanne, että homma ei ollut täysin tyrehtynyt omaan mahdottomuuteensa (mistä sekin sitten aiemmin on johtunut, en tiedä), mutta ennusteena tuossa seurantapalkissa oli vielä toinen vuorokausi. Puolet duunista tehtynä.

Jotain tässä on taas tullut väärin tehtyä. Aivan varmasti käy ilmeiseksi että valmis tuotos (jos koskaan valmistuu) ei mahdu dvd:lle tai jotain muuta yhtä juhlavaa. Ei tuo kone tuollainen mopo voi olla.

Vaan aika loppuu ihan kohta. Täytyy lähettää vhs. Duh. Todella antiikkista.