No heviä ja heviä... Tämähän on kaikkea muuta, mutta kun tuli mieleen niin laitetaan sitten. Tämä on siltä levyltä jota soitin vuosikaudet päivästä toiseen ja ajattelin ettei parempaa kykene kukaan tekemään.

Ja näin vanhempana ja hevimpänä voi puistella päätään, että Russ Ballardin hittikynästä suollettu tilausbiisi... mutta väliäkö hällä. Joe Lynn Turnerilla (joka muuten Graham Bonnetin kanssa tulee Sauna Open Airiin kiskomaan Rainbown biisejä) on ehkä maailman paras lauluääni (tosin tuolle pallille on muutama muukin toki tunkemassa...) ja Blackmorehan on... paras kitaristi? En tiedä, mutta järkyttävän montaa hyvää biisiä ollut tekemässä.

Tässä klipin vasemmassa lavalaidassa taitaa olla muuten kaksi nykyistä Deepparijäsentä viimeisen puolentoista vuoden ajalta. En ole kuunnellut. Sitä samaahan se on kuitenkin. Enkä Gillania ole koskaan jaksanut kuunnella (ei siis todellakaan jonota siihen maailman parhaiden joukkoon).

Mutta laitetaanpa tämä ehkä maailman paras biisi (no, siinäkin jonossa on myös pari muuta ehdokasta...) siltä "ainoalta oikealta" Rainbowlta: Gates of Babylon:

Ja pistetään nyt tämä Bonnetinkin hitti - mahtaako olla Ballardin kynästä sekin?

Bonnetin kohtalonahan on ollut jäädä kitaristiensa jyräämäksi. Alcatrazzissa kävivät kääntymässä Steve Vai ja Yngwie Malmsteen, ja sitten oli vielä MSG, jonka nimi tulee kitaristin nimestä...