Hiljaiseloako? Ei suinkaan. Olen leikellyt vanhoja filminpätkiä uusiksi kesäteatteritouhujen ja muun pusauksen ohessa. Laitoin jo näytillekin yhden rainan, sen varhaisimman. Byggasin pystyyn sivuston ihan sitä varten, mutta harkitsen nyt sen siirtämistä toisaalle.

Nimittäin nykyisessä Kino Kasbachissa on se vika, että leffan katselua joutuu odottelemaan tovin jos toisenkin kun matsku latautuu ilmeisesti ensin kokonaan koneelle. Parikymmentä megaa siellä on tulossa, joten kun harvempi jaksaa sitä odotella, on parempi tehdä vähän käyttäjäystävällisempi liittymä.

Hassua on sekin, että tämä Vuodatus ei näemmä tue Safaria noin WYSIWYG-puitteissa, joten tähänkin kirjoitukseen jää nyt liehuva reuna. Olen poikki, joten en ryntää Firefoxin pakeille nyt [paitsi että menin kuitenkin kun huomasin ettei kappalejakokaan toimi; ignoroikaa pari edellistä lausetta {en tietenkään poista niitä; "I shall never kill my darlings, never, u heartless bstard?!" he roared before bursting to tears}]. Mutta käykää nyt hyvät ihmiset katsomassa kuitenkin jo Kino Kasbachin nykyisessä sijainnissa elokuva (ja blogi jossa jupisen näiden samojen asioiden tiimoilla) "Elämä on runnoilua - Jaakko Taateli silmästä silmään". Se on tosi hyvä.
---
Haamu klo 22.41: Kasbach tuo nyt palvelunsa vähän lähemmäs ja istuttaa kyseisen rainan tähän: