Sinustakinko hirmustara jopa ehkä? Onneksi olkoon, sinulle on kirjoitettu moniaita opaskirjoja viimeisen vuoden sisään: "Sinä olet tähti", "Rokkibändin ABC", "Artist ABC", "Ruma bändinpoikanen"... ainakin nämä on aivan äskettäin pullautettu markkinoille. Eikä suotta, sillä tunku julkkismarkkinoille on ennennäkemättömän taajaa.

Rauli Moraali tuntee pelimanneja. Näin ollen hänen on ollut lähestulkoon pakko perehtyä myös alan kirjallisuuteen pysyäkseen ajan hermolla ja saadakseen bisneksestä revittyä irti kaiken mitä siitä on irti saatavissa. Mutta pettymysten pettymys! Kirjoissa ei kerrotakaan sellaista jippoa, jolla kuuluisuus löisi vasten kasvoja heti huomenna. Kovasti painotetaan sellaista "järjenkäyttöä" ja muuta tolkun olemista. Missä on rokkenroll? Miksi ei kerrota suoralta kädeltä, että tee näin ja vot!

Omaa harkintaa pitää käyttää! Ei kannata heti välttämättä hommata manageria ja promoottoria - ensin on syytä heittää keikkaa ja... noh, kasata bändi vaikka, sitä keikkailua varten. Kyllä nyt olisi kova tilaus kirjalle, joka kädestä pitäen kertoo että miten tullaan kuuluisaksi ja jätetään nuo käytännön hommat väliin. Sadat ihmiset on jo valmiiksi käyneet tuon pitkän tien läpi, ja kun nykyinen sukupolvi on muutenkin oppinut saamaan kaiken valmiiksi, niin kai nyt niinkin turha asia kuin kuuluisuus pitää saada sen isommin hikoilematta. Vai?