Olen majaillut siellä stuudiossa päivät pääksytysten ihmeen innoittuneena (- saamatta sentään isommin mitään kouriintuntuvaa aikaan, mutta inspiraatio on endorfoiva elämys yhtä kaikki). Syvennyin jopa hieman opiskelemaan ohjelmaa (Logic) jota olen - välillä enemmän [lue: ympärivuorokautisesti], välillä vähemmän [lue: en yhtään] - käyttänyt viitisentoista vuotta jo. Tuossa ajassa voisi kuvitella oppineensa suvereenisti hallitsemaan kaiken käsilläolevan, mutta monestihan todellisuus muodostuu vääräoppiseksi luutuneisuudeksi. Innovaatiot rajoittuvat kahvikupin sijainnin vaihtoon.

Tiesin jo etukäteen tekeväni asioita aivan liian vaikeasti - niin minulla on tapana. Asiaa eivät ole auttaneen ne tauot joita vehkeimen käytössä olen pitänyt - ovatpahan vain unehduttaneet kaikki jipot & kikat. Nyt olenkin taas ollut kantapääopistossa viime ajat, hermot viulunkielinä ajoin jos toisinkin. Kironnut että olisipa kätevää jos tässä olisi vaikka semmoinen tahi tämmöinen ominaisuus. Jo(t)ka sieltä kyllä löytyy kun tietää mistä katsoo.

Eilen viritin laitteiston optimiinsa ja illan hämärtyessä poistuin - mukavan jamittelun jälkimainingeissa - tietäen että seuraavana päivänä homma tulisi futaamaan aivan kybällä. Mutta aamulla huomasin nukkuneeni toiveunta. Laite oli avautuessaan [kuin voikukka] hukannut äänikortin [kuin leijuvat desanttinsa] tykkänään, ja uudella käynnistyksellä seurasi koneen epilepsia [kuin ruohonleikkuri].

Kun vihdoin sain taas laitteiston jotenkin jaloilleen, törmäsin jälleen siihen ongelmaan joka aiemmin harmaannutti hiuksia: rumpuraitojen tekeminen rummuilla on mahdotonta. Soittajan pitäisi olla kone ihmisen ruumiissa - eikä sekään varmasti auttaisi.

Joten sinne jäi musahommat taas hetkeksi keskenään jäähylle. Huomasin sellaisenkin pikkujutun, että ram-muisti on enimmäkseen väärää lajia. Ihme että värkki ylipäätään jotenkin toimii; kuka penteleen idiootti taas, voisi kysyä mutta syyllisten naulaaminen ei tässä(kään) tapauksessa auta lain.

Tilaukseen meni pari muistikampaa, tulevat kun tulevat. Sisäinen prosessori kaipaa nyt vähän viilennystä...