Teille Charlie Brown -pyhiinvaeltajille (kyllä teitä riittää...), jotka jostain syystä etsitte kyseisen kappaleen sanoja täältä, tiedoksi triviapätkä, joka teitä tuskin kiinnostaa, mutta jota jo aiemmin penäsin ja siksi se kuuluu myös teille. Ihmettelin nimittäin sitä, kuka valopää kehitti kyseiselle sarjakuvahahmolle sen suomenkielisen nimen (Jaska Jokunen -suom. huok.). "Kuka kukin luulee olevansa '05" -kirjassa* syy kumotaan, ehkä yllättävästi (ehkä ei) Aatos Erkon niskoille. Isorikkaat jättävät sormenjälkensä yllättäviin paikkoihin.
---
*Miksiköhän minä tuonkin kirjan olen lainannut? Kyseessä on kuitenkin ilkeän huumorin opus, joka solahtaa vähän samaan sarjaan kuin erään Hütösen** "kolumnit". Ihmisten pilkaaminen ei ole erityisen ansiokasta, edes kuuluisien ihmisten.
**Huomaatteko: olen ruvennut suht järjestelmällisesti kirjoittamaan nimiä väärin kun haluan välttää tuota CB-tyyppistä rynnistystä. Ihmiset luulevat löytävänsä jotakin ja saavat sitten märän rätin silmilleen - onko semmoinen sitten kivaa?

PS: Kevyt oikosulku taas aivoissa muuten... Rupesi riivaamaan tuo otsikko; tuleeko siihen "who" vai "whom". Nyrkkisääntö löytyy täältä,*** tai seikkaperäisemmin täältä,**** jos sattuu olemaan sillä tuulella että jaksaa aivojansa käyttää. Itselläni on tällä haavaumalla biorytmit [breakbeat jungle] siinä vaiheessa [not quite ready] että info menee toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos [thank u ma'am], ja päätökset tehdään puhtaasti [wash ur hands all the time] perstuntumalta [especially after] kun jakeluun asti ei päädy mikään [u got new mail!]...
---
***Kyllä, englanniksipa tietenkin.
****Jep, edelleen toisella kotimaisella, goddamit.